26.07.2015 14:13

Slezané vyhlásili vznik Slezské republiky

Zástupci několika slezských hnutí vyhlásili v pátek 26.července Slezskou republiku. Současně s vyhlášení Slezské republiky zveřejnili petici za vyhlášení referenda pro vznik samostatných republik Česko, Moravská republika a Slezská republika. Podle informací ze zdrojů blízkých prozatimní vládě by se mohla Slezská republika nejdříve do dvou let odtrhnout od České republiky.

 

Zástupci několika slezských hnutí vyhlásili v pátek 24.července  v Karlově Studánce Slezskou republiku a ustanovili  prozatimní vládu v čele s prezidentem republiky a premiérem.   Současně s vyhláše

Zástupci několika slezských hnutí vyhlásili v pátek 24.července  v Karlově Studánce Slezskou republiku a ustanovili  prozatimní vládu v čele s prezidentem republiky a premiérem.   Současně s vyhlášením Slezské republiky byla spuštěna petiční akce,  která má za cíl,  vyvolat v České republice referendum pro vyhlášení autonomních republik  Čechy,  Slezská republika  a Moravská republika.   Petici mohou občané České republiky již nyní  podepisovat hned na několika místech a svůj podpis mohou rovněž připojit i cestou internetu (viz.výše). Prozatimní slezská vláda se již obrátila na  vylvyslanectví  zemí, které jsou akreditované  na území České republiky s informací o vzniku Slezské republiky.            


Více zde: https://www.slezskarepublika.cz/
Vytvořte si vlastní stránky zdarma: https://www.webnode.cz

ním Slezské republiky byla spuštěna petiční akce,  která má za cíl,  vyvolat v České republice referendum pro vyhlášení autonomních republik  Čechy,  Slezská republika  a Moravská republika.   Petici mohou občané České republiky již nyní  podepisovat hned na několika místech a svůj podpis mohou rovněž připojit i cestou internetu (viz.výše). Prozatimní slezská vláda se již obrátila na  vylvyslanectví  zemí, které jsou akreditované  na území České republiky s informací o vzniku Slezské republiky.           
 

—————

Zpět